Какво означават някои от най-често сънуваните сънища?

Сънят отваря вратата към подсъзнанието във всеки от нас. Случва се да сънувате едно и също нещо няколко пъти. Ето ги и тълкуванията на най-често сънуваните сънища.

Падане – Липса на контрол
Когато сънуваме, че падаме, често се събуждаме. Неконтролируемото падане в съня се тълкува като загуба на контрол. Възможно е сънуващият да не може да контролира определен аспект в будния си живот или да се страхува да не изпусне нещо.

Бебе – Нещо ново
Сънуването на бебе понякога се тълкува като наближаващ проблем, но невинаги това тълкуване е правилно. Такъв сън може да означава нова идея, развитие или потенциал за растеж в определена област.

Смърт – Промяна, преход
Смъртта обикновено представлява преминаването от едно състояние на съществуване към друго. Затова сънуването на смърт е показател за това, че правите подсъзнателна връзка с някаква промяна или преход в живота ви. Не е страшно да сънувате смърт. Дори на много места се тълкува, че сънуването на мъртъв приятел означава дълъг живот без боледуване.

Животни – Навици на сънуващия
Животните се свързват с първичното, с инстинктите. Сънуването на животни се отъждествява с навиците на сънуващия. Подобни сънища могат да ни покажат какви са моделите ни на поведение, както и най- съкровените ни желания.

Голота – Изразяване или уязвимост
Ако се видите без дрехи в съня си, това означава, че искате да изразите определена емоция без да се ограничавате. Също така, може да се тълкува и като чувство на срам или уязвимост към определен аспект от живота.

Всеки сън е индивидуален и може да значи нещо различно. Ако искате да следите сънищата си, може да ги записвате в дневник. Купете си съновник и проверявайте какво значи сънуването на отделните неща. Така ще разкриете много неща за себе си, които не сте предполагали, че може да съществуват. Човекът е необятна вселена, а вие имате възможност да се опознаете по-добре с помощта на сънищата.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари