„Каменица Фен купа“ се състоя във Велико Търново

Каменица Фен купа 2022 се проведе във Във Велико Търново. Това е петата поредна среща от този турнир.

Локацията на срещата беше комплексът „Спортно Търново“. 60 тима взеха участие в турнира. Победителят стана „Лев Инс“, с блестящата победа с 3:0 срещу „Тера Трак“. Два отбора успяха да завоюват трето място – „Чумерна Елена“ и „Андола Полски Тръмбеш“.

Управителят на „Спортни имоти и прояви“ Петко Павлов, голмайсторът Бончо Генчев и блестящият футболен защитник Илиян Киряков бяха сред специалните гости на събитието.

Наградата „Звездата на турнира“ беше взета от Николай Андреев, който е част от „Тера Трак“. Този септември, по време на финала, който ще се проведе в Пловдив, някой от носителите на титлата „Звездата на турнира“ ще може да се сдобие и с фланелка на „Ню Елс Олд Бойс“. Имаше и още една специална награда за най-добър вратар, която отиде при Александър Александров от „Лев Инс“.

На финала ще има томбола, чрез която някои ще спечели посещение на мач на английския национален отбор по футбол. Това събитие ще бъде проведено на стадион Уембли, като към наградата ще бъде включен и самолетен билет, както и нощувка в Лондон.

Следващата среща на „Каменица Фен Купа“ ще се състои в Пловдив на 16 и 17 юли, а на 23 и 24 юли в Русе ще продължат останалите двубои.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари