Лейди Гага с нова роля

 Началото на снимките за „Жокера 2“ наближава, след като сценарият за филма е готов и очевидно е дадено началото на процеса по кастинга на актьорите. The Hollywood Reporter обяви днес, че Лейди Гага е най-вероятният избор за ролята на Харли Куин.

Носителката на Оскар за „Оригинална музика“ се очертава да има важна роля в новия проект на Тод Филипс, тъй като информацията засега е, че продължението на филма от 2019 г. ще бъде мюзикъл.

Какъв е сюжета на филма се пази в дълбока тайна, като идеята е да шашне киноманската публика. Филипс и партньора му по сценарий – Скот Силвър, го наричат „Joker: Folie a deux“, което в превод би изглеждало така – „Жокера: Споделена лудост“. Изразът „folie a deux“ е медицински термин, който се използва за психически разстройства, които се споделят от членовете на малка група от обществото. Това може да е приятелски кръг, семейство или други хора в близки отношения.

Героите по комиксите на DC, които вдъхновяват „Жокера“, са именно в такава връзка, независимо от адаптациите, които различните продукции правят.

Друг любопитен факт е, че от Warner Bros. все още не са си привлекли окончателно Хоакин Финикс за ролята на Артър Флек, . Той е носител на  Оскар за „Главна мъжка роля“ през 2020 г. именно за участието си в предната серия от поредицата.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари