Любомир Ганев коментира победата на България над Сърбия

Любимир Ганев, президентът на Българската федерация по волейбол коментира мача на България със Сърбия, както и спечелените бронзови медали от Европейското първенство за юноши в Грузия.

Той заяви, че момчетата са се представили страхотно. Всичките цели на отбора са били изпълнени. България получи медал и се класира за предстоящото първенство, което ще се проведе следващата година. По думите му, в този отбор се е видял отборния дух и характера, които са така важни за всеки мач. Това е една много голяма крачка в света на волейбола.

Ганев написа, че всички от тях са герои, но техният път едва сега започва. Притежавайки нужните качества и хъс, тепърва ще бъдат отблезани големи победи в мъжкия волейбол. Президентът кментира и постижението на Мартин Стоев, който успя да стане втори в света, както и домакинството на София в турнирите на Лигата на нациите при мъжете и жените.

Волейболът в България определено има тенденцията да върви все по-напред. Ганев отсече, че цялото ръководство искат още много успехи, като отново подчерта, че отборът на момчетата е бил наистина страхотен.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари