Плевен е домакин на концерта „Обич и песен“

Плевен ще е домакин на концерта „Обич и песен“, който ще се състои в Летния театър „Кайлъка“. Музикалният празник ще се проведе утре вечер от 20:00 часа. В него ще вземат участие едни от най-любимите певици на публиката. Това са: Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Тони Димитрова,Роси Кирилова, Теди Кацарова и Нелина.

Обичаните певици ще зарадват плевенчани със своите емблематични хитове. С голям интерес се очаква това събитие. Всяка една от тези прекрасни певици е оставила следа с творчеството си и категорично има огромна аудитория от фенове, които чакат с нетърпение утрешния ден, за да се насладят на музиката на своите любимци.

Йорданка Христова има множество награди и отличия, като една от най-важните е тази от конкурса „Златен Орфей“.

Силвия Кацарова – един огромен талант с вечни хитове, които припяваме и до днес. Дъщеря и, Теди Кацарова, наследи огромния талант на майка си и упорито върви по нейните стъпки. Тя ще вземе участие в музикалния празник.

Емблематичната „Ах, морето“ е позната на малки и големи, а невероятната Тони Димитрова ще зарадва всички с прекрасните си изпълнения.

Талантите на Роси Кирилова са много. Тя е певица, текстописец, ТВ водещ и композитор. „Учителко, целувам ти ръка”, която е разплаквала стотици преподаватели е сред нейната запаена марка от хитове.

Нелина е популярна в попфолк средите, но има силно участие и в българския фолклор. Нежният и глас я прави една от най-разпознаваемите певици някога.

Посетете това музикално представление и се забавлявайте на воля!

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари