Радостин Василев разговаря с ПП за съвместно явяване на изборите

Бившият спортен министър Радостин Василев обяви, че хората, които напуснаха ИТН неотдавна, сега водят преговори с ръководството на партията “Продължаваме промяната”, за да се явят заедно на изборите.

В края на миналия месец отцепниците от „Има такъв народ“ създадоха гражданско движение. В него участват Радостин Василев, проф. Николай Радулов и Иво Атанасов. Други депутати, които напуснаха ИТН и парламентарната група са: Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов.

По думите на Василев гражданското движение е в процес на регистрация и съвсем скоро това ще бъде факт. Възможно е обаче той и колегите му от гражданското движение да се появят в листите на ПП. Радостин Василев обеща да обяви окончателното решение веднага щом то бъде взето.

Според Василев, ПП ще спечелят предсрочните парламентарни избори, въпреки социологическите изследвания, защото те са успели за първи път от 30-години да направят промяна. Той смята, че бившата му партия ИТН е част от политическата история, защото е направила множеството предателства и доверието в нея вече е изгубено. Радостин Василев се надява тя да не се появява повече на политическата сцена. Той допълни, че не може движението да се коалира с ПП, защото самото то не го позволява. Но Василев заяви, че ПП ще получи подкрепа от гражданското движение дори и без да има коалиционно споразумение.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари