Слави Трифонов с ироничен пост към Бойко Рашков

Лидерът на ИТН, Слави Трифонов написа ироничен пост в личния си профил във Фейсбук. По думите на шоумена, той представя себе си като мафиот, заради участието си в „Ку-ку бенд“, „Каналето“ и неговото шоу, което в момента се излъчва по телевизия 7/8.

Трифонов отбелязва, че всички са свидетели на нечестните пари, които е изкарал от различните телевизии през годините, а към настоящия момент той взима пари от самия него. Постът продължи с призив към Бойко Рашков да вземе нещата в свой ръце, тъй като Трифонов е един мафиот, който сам плаща и се рекетира.

По всичко личи, че постът е напълно ироничен и има за цел да осмее дадени твърдения и, че е насочен към Рашков. Трифонов продължи с иронията, като подтикна властите да го арестуват по тези обвинения, като през това време бъдат събрани доказателства срещу него. Както знаем се превърна в тенденция Трифонов да използва профила си във Фейсбук, за да публикува своите изявления.

Лидерът на „Има такъв народ“ завърши поста с извлението, че не се шегува и, че е невъзможно по негов адрес да има обиди и твърдения, че е мафиот, а през това време Рашков и властта да не предприемат нищо.

Ще следим профила на Слави Трифонов, за да разберем как ще завърши тази на пръв поглед безобидна ирония, отправена към министърът на вътрешните работи в оставка – Бойко Рашков.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари