Текстилни гривни, най-добрият подарък за всеки повод

Перфектно подбраният, обмислен подарък може да остави впечатление за цял живот на някого, когото обичаме. Поради тази причина, често изкарваме часове в обсъждане със себе си, какво да подарим на нашите приятели и семейство. Ако и вие се чудите какво да подарите на любимите си хора, гривната е една много добра класическа алтернатива. Ето кои са нейните предимства и как креативните идеи , могат да накарат дори текстилни гривни, да заблестят като скъпоценни бижута, когато са направени с любов.

Гривните са дълготрайни

Повечето гривни могат да издържат много, дори десетилетия, когато се грижат правилно за тях. Дори евтините варианти са направени да издържат много дълго време. Може да обмислите да купите на някого цветя или шоколад, но те ще изчезнат, най- много след седмици. Вместо това им дайте нещо, което ще бъде с тях години наред. В днешно време има огромен избор от текстилни гривни, които можете да персонализирате, за да направите още по- добро впечатление.

Гривните са универсален подарък

Гривните винаги са били универсален аксесоар, подходящ за всеки тип хора и от всички възрасти. Те могат да паснат на личността на всеки, стига да познавате добре неговия вкус. Предимството да персонализираме този красив аксесоар, ще направи вашия подарък оригинален и единствен.

Сантиментален подарък

Без съмнение, персонализираните подаръци винаги са носили известна доза емоционалност. Много пъти сме получавали фестивални гривни или гривни от събития, които остават за спомен. Те винаги ще носят у нас това неповторимо усещане от емоцията, която сме изпитали повреме на събитието.

Ако пък искаме да уставим у някой любим човек усещане за емоционална близост, може да си поръчате комплект гривни за двама с персонално послание или дизайн изцяло избран от вас. По този начин и двамата ще се сещате един за друг, когато погледнете китката си. Vivid print пък предлагат екип от професионалисти, които могат да ви помогнат при решенията в дизайна, така че да бъдете супер оригинални.

man and woman holding hands with matching bracelets

Гривните са вечни

Този аксесоар съществува от хиляди години. Има открития на гривни на възраст над 40 000 години. Днес тези аксесоари, от преди повече от 100 години все още са на мода. Можете да сте сигурни, че подаряването на гривна е нещо, което няма да излезе от мода.

Идеален подарък за всеки повод

Гривните са универсален подарък, подходящ за всеки повод. Например можете да изненадате партньора си с тематични гривни за двама на Свети Валентин или за обичайните поводи като рожден ден, дипломиране, Коледа и др. Ако искате да вашите гривни да са още по-специални, може да ги персонализирате с послание или уникален дизайн по ваш вкус.

Подходящи за всяко тяло и тонове на кожата

Съществуват безброй модели от различни материали: с мъниста, гривни талисман, хартиени гривни, гривни с вериги и много други, а повечето от тях са направени да се регулират.

Като обобщение може само да кажем, че гривната може да символизира: ативност, хармония и мир или лоялност, а в зависимост от цвета, стила и материала, използван за направата и, всеки може да тълкува посланието по различни начини.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари