Властите в Ню Йорк арестуваха архитект, заподозрян за убийства на жени

Полицията в Ню Йорк задържа архитект по обвинение за редица извършени убийства на жени. Арестът му се случва след проведено разследване малко над едно десетилетие. Заловеният Рекс Хюърман е на 59 години и е получил обвинения за смъртта на три от убитите, като органите на реда подозират, че убиецът е причинил смъртта на поне осемнадесет души.

Към момента униформените са категорични, че се касае за сериен убиец, който избира своите жертви предимно сред компаньонки, подвизаващи се в онлайн пространството. Съобщава се, че телата на загиналите жени са откривани на плаж, който се намира на изток от щата. Разследването по този случай е било мащабно, но въпреки това до момента не е имало конкретен резултат. По непотвърдени данни властите са прибегнали до употреба на нови технолонии, които са открили ДНК върху телата на жените.

Работата по случая продължава, тъй като полицията все още търси мотивите за жестоките убийства, за да има справедливост за близките на жертвите. Съсед на арестувания споделя, че Рекс е бил кротък и тих човек.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари